SSD webshop - Vásárlás menete

1. Termék kiválasztása

Amennyiben vásárolni kíván a Web-boltból, kérjük, válassza ki a kívánt terméket, majd a "Megrendelem" gombra kattintással indíthatja a gyors megrendelési folyamatot. Ez a gomb megtalálható a termékek listájában, a rövid leírás alatt, valamit minden termék részletes adatlapján, utolsó elemként.
A rendeléshez külön regisztráció nem szükséges, mindössze az adatok pontos kitöltésére van szükség a rendelés további lépésében.

2. Rendelés

A kiválasztott termék alatt található "Megrendelem" gomb megnyomásával indul a megrendelés folyamata.
A megrendelő oldalon megjelenik a megvásárolni kívánt termékek összegzője. Itt tudja ellenőrizni, hogy a megrendelés megfelel-e az Ön akaratának, valamint megadhatja a rendeléshez szükséges adatokat, beleértve a szállítási és számlázási adatokat. Ugyancsak itt tudja ellenőrizni a szállítási feltételeket.
A megrendelés részlet szabályait az általános szerződéses feltételek nevű dokumentum tartalmazza, melyet a lenti linkre kattintva elér. Kérjük, figyelmesen olvassa végig, mert ez megrendelésének elválaszthatatlan részét képezi.
ÁSZF: http://www.ssd.hu/aszf
Amennyiben a megrendelés tartalmát visszaigazolta, kap egy visszaigazoló e-mailt tőlünk, mely tartalmazza megrendelése feltételeit. A elektronikus úton kötött szerződés az általunk küldött visszaigazolással jön létre a felek között.

Amennyiben nincs készleten a megrendelt termék és rövid időn belül nem is beszerezhető, felkeressük Önt telefonon vagy emailen annak érdekében, hogy a termékek kiszállításával, átadásával kapcsolatosan egyeztessünk.

3. Áru kiszállítása és fizetés

Jelen pillanatban a Web-boltban kártyás fizetésre nincs lehetőség (ez az opció fejlesztés alatt áll). A megrendelt terméket Ön annak személyes átvételekor tudja kifizeti, melyet a GLS Futárszolgálat fog Önnek házhoz szállítani. Az termék ára és a házhozszállítás díja az GLS munkatársánál fizetendő.
A szállítás díja: 1650 Ft, amely tartalmaz 50.000 forintig terjedő csomagbiztosítást is. (Kérjük, átvételkor ellenőrizze a csomag épségét és amennyiben sérült a termék, vegyenek fel erről jegyzőkönyvet. Így igényelhető csak kártérítés.)

Utánvét esetén a termék+szállítás+utánvét díját a GLS futárnak kell átadni és a GLS Hungary intézi, hogy a megvásárolt termék ára számlánkra kerüljön. Ennek a folyamatnak a kezelési díja, azaz az utánvét összege 500 Ft. (Amennyiben előre utalja a termék árát, akkor nincs utánvételi díj.)

Amennyiben házhozszállítási díjat nem kíván fizetni, a megrendelt terméket személyesen is átveheti üzletünkben. Cím és nyitvatartás az Elérhetőség menüpont alatt megtalálható.